ВАКС призначив Труханову заставу в 30 мільйонів

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід меру Одеси Геннадію Труханову, якого  підозрюють у привласненні землі в Одесі.

Таке рішення суд ухвалив у понеділок, 11 жовтня.

“У клопотанні детектива НАБУ про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо підозрюваного Труханова Геннадія Леонідовича відмовити. Застосувати щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 30 млн 213 тис 300 грн”, – оголосила суддя.

Крім того, він повинен здати паспорт для закордонних поїздок.

Відзначимо, прокуратура просила заарештувати Труханова на два місяці з правом внесення застави в 120 млн грн.

Як писала “Новинарня“, 6 жовтня генеральний прокурор Ірина Венедіктова підписала повідомлення про підозру міському голові Одеси Геннадію Труханову і низці посадовців міста у межах розслідування кримінального провадження.
НАБУ інкримінує 16 особам в незаконному заволодінні активами територіальної громади Одеси на 689 млн грн та легалізації незаконно отриманих доходів.

Читайте також:
Суд скасував виправдальний вирок Труханову в справі про завод “Краян”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна