САП просить арештувати Труханова з можливістю застави 120 мільйонів

Спеціалізована антикорупційна прокуратура просить Вищий антикорупційний суд обрати міському голові Одеси Геннадію Труханову, якого підозрюють у причетності до махінацій із землею, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 120 млн грн.

Про це в п’ятницю, 8 жовтня, повідомила прессекретар САП Ольга Постолюк в коментарі “Укрінформу”.

“Прокуратура просить тримання під вартою з альтернативою застави у розмірі 120 млн грн”, – сказала вона, відповідаючи на запитання, який запобіжний захід просить прокурор для Труханова.

У п’ятницю о 9 годині ВАКС почав обирати запобіжний захід міському голові Одеси Геннадію Труханову.

Як писала “Новинарня“, 6 жовтня генеральний прокурор Ірина Венедіктова підписала повідомлення про підозру міському голові Одеси Геннадію Труханову і низці посадовців міста у межах розслідування кримінального провадження.
НАБУ інкримінує 16 особам в незаконному заволодінні активами територіальної громади Одеси на 689 млн грн та легалізації незаконно отриманих доходів.

Читайте також:
Суд скасував виправдальний вирок Труханову в справі про завод “Краян”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна