ОК “Північ” очолив генерал Ніколюк

Командувачем військ оперативного командування “Північ” призначений генерал-майор Віктор Ніколюк.

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський відрекомендував нового командувача військ ОК “Північ” особовому складу управління та командирам підпорядкованих військових частин та установ у понеділок, 4 жовтня.

“Генерал Сирський вручив новопризначеному командиру витяг з наказу та побажав успішного становлення на новому місці служби. Віктор Ніколюк звернувся до особового складу, зауваживши, що найбільше цінує в роботі людяність, професіоналізм та відданість військовому обов’язку”, – йдеться в пресрелізі оперативного командування.

Додамо, що попередник Ніколюка на цій посаді – Валерій Залужний – призначений на посаду Головнокомандувача ЗСУ.

Відомо, що генерал-майор ЗСУ Віктор Ніколюк з березня 2017 року і до цього часу служив на посаді начальника 169-го навчального центру “Десна” імені князя Ярослава Мудрого. До того був  командиром 92-ї окремої механізованої бригади.

Читайте також велике інтерв’ю “Новинарні” з Ніколюком:
Начальник НЦ “Десна” генерал Віктор Ніколюк: На війні важливо залишитись людиною

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.