YouTube заблокував два німецькомовні канали Russia Today

 

Адміністрація відеохостингу YouTube заблокувала два канали Russia Today, що мовлять німецькою мовою. Канали були видалені без можливості відновлення

Про це у вівторок, 28 вересня, повідомила головний редактор RT Маргарита Симоньян в Telegram.

Назвавши дії медіахостінга “медійної війною”, Симоньян заявила, що “дуже чекає”, коли в Росії заборонять DW і інші німецькі ЗМІ, а також закриють корпункти німецьких мовних компаній ARD і ZDF. Крім того, вона зажадала санкцій проти самого YouTube.

У пресслужбі Google уточнили, що канали RT DE були видалені з-за порушення правил про неправдивої інформації про коронавірус.

“RT DE було оголошено попередження за завантаження контенту, що порушує наші правила щодо неправдивої інформації про COVID-19. Це призвело до припинення їх прав на публікацію відео. Під час призупинення прав власники каналу намагалися обійти обмеження, використовуючи інший канал; в результаті обидва канали були закриті за порушення умов використання YouTube”, — уточнили в Google.

Читайте також:
Оператору Russia Today заборонили в’їзд в Україну на три роки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна