У районі ООС загинув український воїн

 

В районі проведення ООС у неділю, 26 вересня, внаслідок підриву на вибуховому пристрої загинув український військовослужбовець, ще один боєць отримав поранення.

Про це повідомляє пресцентр командування ОС у зведенні станом на 17:00.

“Внаслідок підриву на ворожому невідомому пристрої один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення, несумісне з життям.

Один захисник дістав вогнепальне  осколкове поранення. Після надання першої медичної допомоги воїна транспортували до лікувального закладу. Стан його здоров’я – середньої важкості”, – зазначається в повідомленні.

Загалом від початку доби російсько-окупаційні війська 3 рази порушили режим припинення вогню.

В напрямку ЛЕБЕДИНСЬКОГО противник вів вогонь зі станкових протитанкових та ручних протитанкових гранатометів.
Поблизу МАР’ЇНКИ найманці застосували гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.
В районі населеного пункту НЬЮ-ЙОРК ворог обстрілював наші позиції з великокаліберних кулеметів та станкових протитанкових гранатометів.

Наші військовослужбовці відкрили адекватний вогонь у відповідь та змусили противника припинити вогневу активність.

Як писала “Новинарня“, упродовж попередньої доби, 25 вересня, в районі проведення операції Об’єднаних сил збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню, при цьому двічі застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Читайте також:
Загиблі серпня 2021: дев’ять облич героїв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.