ООС: чотири обстріли за добу, один воїн поранений

Упродовж минулої доби, 25 вересня, в районі проведення операції Об’єднаних сил збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню, при цьому двічі застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє пресцентр командування ОС у ранковому зведенні.

У напрямку ВЕРХНЬОТОРЕЦЬКОГО противник вів вогонь із заборонених мінометів калібру 120 мм та артилерійських систем калібру 122 мм.

Поблизу МАР’ЇНКИ російські найманці здійснили прицільний обстріл наших позицій зі стрілецької зброї.

У районі ЛЕБЕДИНСЬКОГО окупанти застосували заборонені міномети калібру 82 мм, стрілецьку зброю, а також ручні та станкові протитанкові гранатомети.

У бік ВОДЯНОГО ворог вів обстріли зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав вогнепальне поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі, стан його здоров’я – задовільний.

“Військовослужбовці Об’єднаних сил відкривали вогонь у відповідь, застосовуючи дозволене Мінськими домовленостями озброєння”, – сказано у зведенні.

Від початку доби 26 вересня станом на 7:00 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Читайте також:
Половина танків ЗСУ вже модернізовані, – головнокомандувач

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна