У Мукачеві всі госпіталізовані COVID-хворі не були вакциновані

 

У місті Мукачево Закарпатської області 100% госпіталізованих із COVID-19 – це громадяни, які не вакцинувалися від коронавірусу.

Про це у четвер, 23 вересня, інформує пресслужба Мукачівської міської ради.

“До комунального підприємства Мукачівської міської ради “Лікарня святого Мартина” з 1 березня було госпіталізовано 1 072 особи, у яких виявлено коронавірусну інфекцію. 114 містян померло внаслідок ускладнень від цієї недуги. Серед госпіталізованих – 100% осіб, які не були вакциновані”, – йдеться в повідомленні.

З 1 березня в Мукачівській міській територіальній громаді вакциновано 26 596 осіб, серед них 15 552 – першою дозою, а 11 075 – повністю імунізовані.

Як зазначив головний лікар Мукачівської лікарні св. Мартина Євген Мешко, у громаді не було жодного випадку госпіталізації громадян внаслідок побічної дії вакцини.

“Із 25 тисяч щеплених в нашій громаді ніхто не був госпіталізований через “побічку” на вакцину, як і не було в стаціонарі хворих на важку форму, які попередньо щепилися”, – написав Мешко у фейсбуці.

Раніше в Закарпатській обласній державній адміністрації заявили, що 97% із госпіталізованих до медзакладів внаслідок коронавірусної хвороби не були щеплені від COVID-19.

Також головна епідеміологиня області Вікторія Тимчик повідомила, що на Закарпатті немає навіть 10% громадян, які отримали дві дози вакцин. Повний цикл вакцинації завершили тільки 8,3% мешканців Закарпаття.

Також за даними Міністерства охорони здоров’я, за останні три місяці 98,1% госпіталізованих із COVID-19 в Україні – невакциновані.

Читайте також:
В Україні почали діяти вимоги “жовтого” рівня епіднебезпеки: що заборонено, які переваги вакцинованих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.