Головлікар “Феофанії” розповів про стан водія Олександра Іванька, пораненого під час замаху на Шефіра

доповнено

Водієві першого помічника президента Сергія Шефіра Олександрові Іваньку зробили операцію. Внаслідок стрілянини, яка відбулася під Києвом уранці, він отримав поранення в ногу, але стан його не був важким, як повідомляли спершу.

Як передає “Новинарня“, про це в середу, 22 вересня, на брифінгу розповів головний лікар клінічної лікарні “Феофанія” Ігор Семенів.

“Пацієнт був доставлений до нас “швидкою” у свідомості, з певним діагнозом, згідно з чинним законодавством ми не маємо права доповідати про нього. Можу сказати тільки одне – медична допомога йому надана в повному обсязі, стан стабільний, загрози життю немає. Він перебуває в одному з відділень інтенсивної терапії”, – зазначив Семенів.

Іванько отримав поранення в ногу.

За словами лікаря, операція пройшла успішно та без жодних ускладнень.

Семенів розповів, що водія доставили в лікарню при повній свідомості. “Феофанію” обрали з огляду на те, що потерпілий є працівником офісу президента (хоча і не держслужбовець) та перебуває на обслуговуванні цієї лікарні.

Головлікар висловив сподівання, що рани загояться “первинним натягом” (рани без бруду, які мають невелику втрату тканини).

Згодом міністр внутрішніх справ Денис Монастирський опублікував у фейсбуці фото “куль, які хірурги витягнули зі стегна водія”.

Як інформувала “Новинарня”, вранці 22 вересня під Києвом, між селами Лісники й Ходосівка, був скоєний замах на першого помічника президента Володимира Зеленського Сергія Шефіра. Отримав поранення його водій 1963 р.н. Його госпіталізували. Сам посадовець не постраждав. Камер відеоспостереження на місці події не було.
Відомо, що по “ауді” з Шефіром, яке належить “Студії Квартал 95”, було випущено 18 куль із боку водія. У водія влучили три кулі. Після цього шофер зміг далі вести машину, проїхав кілька кілометрів і припаркувався біля супермаркету.

Сергій Шефір був одним з лідерів виборчого штабу Володимира Зеленського, а у травні 2019 року став першим помічником президента. Перед тим він разом із Зеленським працював у “Студії Квартал 95”. На братів Шефірів було переписано бізнес Зеленського.

Читайте також:
Жодних конфліктів у команді президента Зеленського немає, – Шефір після замаху. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.