Арахамія про обстріл авто Шефіра: це “привіт” президенту Зеленському

 

Лідер фракції “Слуга народу” Давид Арахамія припустив, що замах на першого помічника президента Сергія Шефіра був “привітом” президенту Володимиру Зеленському – від кримінальних авторитетів, олігархів або “російський слід”.

“Стосовно версій – ми будемо чекати правоохоронців, але моя особиста думка, що це якийсь привіт команді нашій і, в першу чергу, президентові. Перший помічник – наближена до нього людина. І враховуючи, що президент у від’їзді, – легка жертва: у нього (Шефіра – “Н”) немає охорони, пересувається самостійно. Це було легко зробити, передати привіт”, – заявив Арахамія.

“В мене три версії. Це міг бути привіт від контрабандистів і кримінальних авторитетів. Майже всі з них покинули Україну з насиджених місць, чутки й оперативна інформація правоохоронців кажуть, що вони якось будуть мститися.

Друга версія – російський слід, тому що останнім часом йде активна антиросійська риторика, і ми не можемо виключати таке питання.

І, звичайно, напередодні такої рішучої боротьби із впливом фінансово-промислових груп теж не можна виключати і таку версію також”, – перелічив очільник “президентської” фракції в парламенті.

Як писала “Новинарня“, на ймовірний “олігархічний” слід в ситуації з обстрілом автомобіля Шефіра натякнув і речник президента Зеленського Сергій Никифоров, заявивши, що “курс офісу президента на детінізацію і деолігархізацію України не зміниться, і жодні підступні дії на нього не вплинуть”.

Читайте також:
Замах на помічника Зеленського: в машину Шефіра стріляли з автомата, водій поранений

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна