На Сумщину із району ООС повернулися воїни 27 реабр. ФОТО

 

У Сумській області відбулася урочиста зустріч воїнів реактивної артилерійської бригади імені кошового отамана Петра Калнишевського, що повернулися з району проведення операції Об’єднаних сил.

Про це в п’ятницю, 17 вересня, повідомляє АрміяInform.

“Уперше з 2014 року наша бригада в повному складі зібралася на Сумщині. Проте війна триває і через певний проміжок часу наші військові знову повернуться до виконання обов’язків у районі проведення ООС”, – зазначила начальниця пресслужби 27-ї реабр молодша лейтенантка Анна Максимова.

На урочистих заходах були присутні представники органів місцевої влади, рідні та близькі військовослужбовців, місцеві мешканці.

Найкращих армійців за зразкове виконання службового обов’язку нагородили цінними подарунками, відзнаками, грамотами та подяками від Командування операції Об’єднаних сил, бригади та органів місцевої влади.

27 РеАБр Сумська область 2 27 РеАБр Сумська область 3 27 РеАБр Сумська область 4 27 РеАБр Сумська область 6 27 РеАБр Сумська область 7
<
>
Фото: АрміяInform

Особовий склад частини виконував завдання в районі проведення ООС з грудня 2020 року.

Читайте також:
Україна активно облаштовує кордонну смугу з РФ на Сумщині. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна