Путін – не вічний: до чого готує росіян їхнє телебачення

 

Євген Булавка
блогер, політолог

(FB)

Дивлюся іноді фоном російські пропагандистські ток-шоу. Все-таки той же [Володимир] Соловйов – дуже гарний індикатор процесів. І часом там трапляються речі, що змушують принаймні брати до уваги різні конспірологічні версії, яких вистачає. Зокрема – щодо стану здоров’я Путіна і того, хто ж реально керує Росією.

А саме – вже не вперше на центральному телеканалі “свєрхдєржави” хтось вкидає тезу типу “а що ж буде з Росією після Путіна, бо він не вічний?”. Про загрози від Заходу і т.д.

У країні, де навіть прізвище Навального не вимовляють, де роками будувався образ “царя” зі стерхами тощо, при живому ж царі обговорюють, що буде після його смерті.

Якось пазли тут не складаються. Ну, це ж табу, це не етично як мінімум.

Що відбувається? Тобто, раніше “є Путін – є Росія”, а тепер – “Путін простий смертний”. Причому роблять це найбільш упороті імперці.

Висновки тут можна робити різні. Але не все так залізобетонно в цій конструкції.

І те, що неприємне:якщо влада в Росії поміняється – далеко не факт, що вона стане більш адекватною.

Читайте також:
У Путіна – проблеми зі здоров’ям, Росія почала трансфер влади, – розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна