У Путіна – проблеми зі здоров’ям, Росія почала трансфер влади, – розвідка

 

У Російській Федерації розпочався трансфер влади через проблеми зі здоров’ям президента Володимира Путіна.

Про це йдеться в “Білій книзі” на сайті Служби зовнішньої розвідки України.

“На тлі дедалі очевидніших проблем зі здоров’ям В. Путіна, помітної складності для нього фізично виконувати публічні функції глави держави в Росії де-факто розпочався період трансферу влади”, – інформують у СЗР.

На думку аналітиків з розвідки, “незалежно від конкретного варіанту (“Путін – довічний президент”, “Путін – лідер нації”, “Путін – тандем”, “спадкоємець Путіна” тощо), базовий сценарій на середньострокову перспективу передбачає збереження в Росії державної моделі “путінізму” з Путіним або без нього”.

У спецслужбі також вважають, що на стратегічному рівні цілі РФ щодо України будуть незмінними й передбачають її утримання в орбіті російського впливу і недопущення європейського та євроатлантичного руху.

“Ця константа зберігається навіть, незважаючи на несприятливий для Росії загальний міжнародний фон і виникнення низки нових чинників. Йдеться про перемогу Дж. Байдена на президентських виборах у США, турбулентність на ринках вуглеводнів, деструктивні явища в економіці країни, а також можливу зміну влади в Росії”, – йдеться у “Білій книзі”.

Росія гнучко змінює тактику дій на українському напрямі, проте стратегічна мета залишається незмінною – не допустити успішної західно-орієнтованої України, зазначають у СЗР.

Додамо, вибори президента Росії відбулися 18 березня 2018 року – в четверту річницю анексії Криму Росією. Беззаперечну перемогу здобув Володимир Путін, який посів президентський пост на четвертий термін.

Читайте також:
На Давоському форумі Путін заявив, що санкції збільшують ризики застосування військової сили

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна