На Давоському форумі Путін заявив, що санкції збільшують ризики застосування військової сили

 

Світові гравці в переломні моменти мають “об’єднувати зусилля на доленосних напрямках”, водночас введення санкцій збільшує ризики одностороннього застосування військової сили.

Як передає “Новинарня“, про це в середу, 27 січня, заявив президент Російської Федерації Володимир Путін під час Давоського форуму, який цього року проходить онлайн.

У своєму виступі Путін розкритикував використання торгових бар’єрів, санкцій та інших обмежень у “спробах звинуватити у внутрішніх проблемах інші країни”.

“Схожа гра без правил критично підвищує ризики одностороннього застосування військової сили. Ось у чому небезпека”, – заявив він.

Російський лідер також уточнив, що має на увазі застосування сили під надуманим приводом.

Володимир Путін  переконаний, що це збільшує ймовірність появи нових гарячих точок.

Як інформувала “Новинарня“, 27 січня український уряд погодив нові санкції проти російських авіакомпаній за польоти до окупованого Криму

Читайте також:
Через страх перед санкціями США: перша німецька компанія відмовилася будувати “Північний потік-2”

Санкції США щодо “слуги народу” Дубінського виявилися ефективними, – юрист

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна