Святослав Вакарчук уперше став батьком

 

Український музикант і фронтмен гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук вперше став батьком.

Інформацію про те, що у 46-річного музиканта народився син підтвердила пресслужба артиста в коментарі “НВ”.

Хлопчика назвали Іваном на честь батька Вакарчука.

“Тато і мама Івана вирішили не розголошувати будь-яку іншу інформацію. А також просять з повагою поставитися до їх рішення та права на приватне життя”, — зазначив представник музиканта.

Раніше українські ЗМІ повідомили, що хлопчик з’явився на світ 19 серпня, проте ця інформація не відповідає дійсності.

Нагадаємо, в червні Вакарчук заявив, що розлучається зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою після більш ніж 20 років спільного життя.

Святослав Вакарчук і стилістка Ляля Фонарьова були разом більше 20 років, проте музикант рідко коментував своє особисте життя. Вони разом виховували дочку Лялі від попереднього шлюбу Діану.

Про теперішню обраницю і матір дитини Вакарчука достовірно нічого невідомо. Українські ЗМІ повідомляють, що кохана музиканта є співробітницею кінопродюсерської компанії Radioactive, яка знімає рекламу, в тому числі і для зарубіжних брендів, а також займається виробництвом серіалів і кліпів.

Читайте також:
“Виконав свою місію”: Вакарчук складає повноваження народного депутата. Вдруге

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна