Помер відомий політик, ексголова КМДА Володимир Бондаренко

 

На 69-му році життя помер колишній голова Київської міської державної адміністрації, депутат Верховної Ради II-IV та VI-VII скликань Володимир Бондаренко.

Про це повідомила депутатка Київської міськради від фракції “Батьківщина” Тетяна Меліхова у фейсбуці.

“Пішла з життя близька мені людина – Володимир Дмитрович Бондаренко. Патріот України, Народний депутат України, депутат Київради декількох скликань, голова депутатської фракції ВО «Батьківщина» у Київраді, голова Київської міської державної адміністрації, голова Київської міської партійної організації ВО «Батьківщина», активний учасник Помаранчевої революції та революції гідності. Засновник етнокомплексу «Українське село»…. Все неможливо перелічити. Надійний друг, гарний сім‘янин. Співчуваю родині. Сумую”, – написала Меліхова.

Володимир Бондаренко народився в 1952 році на Чернігівщині, працював учителем. У Верховній Раді різних скликань входив до груп та фракцій “Незалежні”, “Реформи і порядок”, “Наша Україна”, БЮТ, ВО “Батьківщина”.

У березні 2014 року був призначений головою КМДА, брав участь у виборах міського голови Києва.

Читайте також:
Помер Євген Марчук

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна