До свята 30 родин захисників України отримали квартири від держави

 

До 30-ї річниці Незалежності України 30 родин захисників України з різних регіонів отримали ключі від нових квартир. Сертифікати на помешкання вручали одночасно в різних областях, повідомила пресслужба Мінрегіону.

Зокрема, на волонтерському та ветеранському форумі “Там де ми – там Україна” сертифікати отримали шість родин ветеранів війни з Київської області.

“Для мене велика честь стояти тут поруч разом із вами. І нові квартири, які ви щойно отримали, це – найменше, що може зробити для вас держава. Для вас і для родичів загиблих героїв. Ми в неоплатному боргу перед вами та вашими рідними”, – сказав під час вручення сертифікатів родинам ветеранів міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

Нагадаємо, IV Міжнародний ветеранський та волонтерський форум “Там де ми – там Україна”, організаторами якого є Міністерство у справах ветеранів та благодійний фонд “Повернись живим”, цього року відбувся у межах Всеукраїнського форуму “Україна 30. Захисники”.
Ініціатива надання квартир захисникам до Дня незалежності належить президенту України.

Читайте також:
Вселенський патріарх Варфоломій виступив на ветеранському форумі. Був і президент Зеленський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна