У ЗСУ – завершальний етап реформи сержантського корпусу. Головний сержант отримав нове звання

 

Збройні сили України вийшли на завершальний етап формування повноцінної структури професійного сержантського корпусу та впровадження нових військових звань сержантського і старшинського складу.

Як передає пресцентр Генерального штабу ЗСУ, 20 серпня Головнокомандувач Збройних сил України генерал-майор Валерій Залужний присвоїв у порядку переатестації головному сержанту ЗСУ Олександру Косинському звання вищого сержантського складу “головний майстер-сержант”.

“Це і є ще один крок до набуття Збройними Силами України взаємосумісності зі збройними силами держав-членів НАТО. Це також передумова впровадження дієвої системи управління кар’єрою військовослужбовців та нової системи грошового забезпечення на основі базової ставки за військовим званням. Я дуже розраховую (і докладу для цього всіх зусиль) на результативну команду роботу офіцерів і сержантів всіх рівнів військового управління”, – наголосив генерал-майор Валерій Залужний.

Читайте також:
Сержантська реформа на прикладі Сил спецоперацій: “мама-тато” для солдата за прикладом НАТО

Головний сержант ССО Сергій Шкодін: “морський котик”-вусань переміг смерть і формує хребет нової армії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна