ProZorro без конкурентів: за виступ на Кримській платформі Джамала отримає 337 тис. грн

доповнено

За свій виступ на відкритті саміту “Кримська платформа” українська кримськотатарська співачка Джамала отримає понад 337 тис. грн.

Як передає “Новинарня“, це визначено результатами безконкурентного конкурсу, проведеного на платформі ProZorro.

На сторінці конкурсу “Послуги із виступу співачки Джамали під час проведення Установчого Саміту Кримської платформи” дізнаємося, що він відбувся 16 серпня та проходив за скороченою переговорною процедурою. Замовником виступило ДП “Державна театрально-видовищна агенція”. Була констатована “відсутність конкуренції з технічних причин”. Очікувана вартість послуги становила 337 400 грн.

Переможцем “конкурсу” стала фізична особа-підприємець Джамаладінова Сусана Алімівна (співачка Jamala), яка й була передбачена умовами.

Як інформувала “Новинарня“, Кримська платформа – новий консультативний і координаційний формат, ініційований Україною з метою підвищення ефективності міжнародного реагування на окупацію Криму Росією, відповіді викликам у сфері безпеки, посилення міжнародного тиску на РФ, запобігання подальшим порушенням прав людини і захисту жертв окупаційного режиму, а також досягнення головної мети – деокупації Криму та повернення його Україні.
Крім основного засідання, в рамках “Кримської платформи” передбачається провести чотири тематичних панелі про подальші кроки: невизнання спроби анексії Криму, мілітаризацію Азово-Чорноморського регіону, шляхи реінтеграції Криму через права людини і сталий розвиток та про відновлення прав кримськотатарського народу.
Після офіційної частини країни-учасники саміту підпишуть Кримську хартію – важливий міжнародний документ, яким підписанти ще раз засвідчать невизнання тимчасової окупації Криму.
Участь у першому саміті “Кримської платформи” підтвердили вже загалом 46 іноземних держав та організацій. Разом з Україною – 47.

Джамала (Сусана Джамаладінова, 1983 р.н.) – українська естрадна співачка кримськотатарського походження, народна артистка України (2016). Переможниця 8-го міжнародного конкурсу “Нова хвиля” в Юрмалі (2009). Переможниця 61-го пісенного конкурсу “Євробачення” (2016) з піснею “1944” про депортацію кримських татар. Засуджує політику РФ щодо Криму і кримських татар.

ДОПОВНЕНО

На художнє облаштування установчого саміту “Кримської платформи”, який пройде 23 серпня в концертно-виставковому центрі “Парковий”, витратили майже 6,8 мільйона гривень. Виконавцем усіх робіт є ФОП Малахов Ігор Михайлович, платник єдиного податку.
Так, на розробку сценарію заходу витратили 25 тисяч гривень, розробку візуалізації – 40 тисяч, розробку проєкту декорування – майже 312,6 тис. гривень, створення графічних зображень на стіни – 40 тисяч, створення інтерактивних цифрових фотозон – 615 тисяч гривень, інтерактивний портал “Листи в Крим” – майже 454 тисячі гривень, на мультимедійну галерею “Символи Криму” – майже 951 тис. гривень, галерею “Зоряний пил” – 386 тисяч, на організацію VR-зони пішло 54 тисячі гривень, а на мультимедійний куб “Наше серце з Кримом” – майже 850 тисяч гривень.
Крім того, на музичний анімаційний кліп “Крим” витратили 450 тисяч, на ролик-відкриття заходу – майже 290 тисяч, ролик на панель до мілітаризації – 256 тисяч, на ролики, присвячені культурній спадщині – 350 тисяч, на 30 роликів “Крим-минуле” – 896,5 тисяч гривень, на 10 роликів “Крим-сьогодення” – 237 тисяч, 20 роликів “Крим-майбутнє” – 412 тисяч, 8 роликів “Діти Криму” – 176,6 тисяч.

Читайте також:
Саміт Кримської платформи відкриє Джамала з піснею “1944”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна