Трафік через єдиний працюючий КПВВ на Донбасі скоротився на третину

 

На єдиному постійно працюючому контрольному пункті входу-виходу з ОРДЛО кількість перетинів лінії розмежування скоротилася на третину – через посилення карантинних вимог з українського боку.

Про це в неділю, 15 серпня, повідомив пресцентр командування Об’єднаних сил.

“Із семи відкритих КПВВ повноцінний пропуск здійснюється лише в «Станиці Луганській». Пасажиропотік у ньому в порівнянні з минулим тижнем зменшився на 33%. Зниження інтенсивності перетину лінії розмежування фіксується з моменту зміни правил перетину пов’язаних з карантином”, – розповіли в пресцентрі ОС.

За офіційними даними, за тиждень через цей дорожній коридор на тимчасово окуповану територію України пройшли 8 991 особа, а на контрольовану територію – 7 460 осіб.

У решті шести КПВВ рух заблоковано з боку тимчасово окупованої території України.

Лише навпроти КПВВ “Новотроїцьке” окупанти розблоковують рух для окремих громадян двічі на тиждень – у понеділок та п’ятницю. У ці дні звітного тижня лінію розмежування тут перетнули 660 осіб та 67 транспортних засобів – до тимчасово окупованої частини Донеччини, водночас 504 особи та 88 транспортних засобів проїхали на підконтрольну українській владі територію.

Нагадаємо, із 5 серпня почали діяти нові карантинні правила перетину кордону України.

Читайте також:
На фронті понад добу зберігається “тиша”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна