“Під прицілом ракет РФ”: Кривонос розкритикував політ Зеленського на острів Зміїний

 

Ексзаступник секретаря РНБО, колишній перший заступник командувача Сил спеціальних операцій генарал-майор Сергій Кривонос критично зреагував на політ президента Володимира Зеленського на острів Зміїний, коли на одному борту знаходилися перші особи держави (з офісу президента), міністр оборони, керівництво ЗСУ.

Своєю думкою генерал поділився на сторінці у фейсбуці 11 серпня.

З його слів, безпека перших осіб держави має бути головним питанням при плануванні візитів і  поїздок.

Він нагадав, що за його інформацією, в одному гелікоптері над морем летіли перші особи держави: президент – Верховний Головнокомандувач, Головнокомандувач Збройних сил України, міністр оборони України, секретар РНБО, керівник офісу президента.

“На війні командир і начальник штабу на одному борту не літають, і в одній машині не їздять. Навіть за відсутності бойових дій на території країни – це закон. А тут: цілий штаб країни в одному гелікоптері летить над морем під прицілом російських ракет. Війна не закінчилась перемогою. Крим, Донецька та Луганська області окуповані, особливий період. Однієї російської зенітної ракети буде достатньо, щоб мати радість в кремлі і хаос в Україні”, – написав Кривонос.

“Світлини вийшли гарні. Все інше – ризиковано, непрофесійно і непродумано”, – резюмував він.

Читайте також:
Президент на Зміїному представив новопризначених командувачів у ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна