Зеленський тримає справу щодо загибелі Шишова на контролі

 

Президент Володимир Зеленський тримає на контролі справу про смерть очільника “Білоруського дому в Україні” Віталія Шишова.

Про це в четвер, 12 серпня, сказав на брифінгу речник Зеленського Сергій Никифоров.

За його словами, на Банковій наразі уважно стежать за висновками поліції.

“Ми пильно стежимо за висновками поліції, президент звичайно тримає цю справу на контролі. Тут єдине, що можна сказати, що нам дійсно важливо показати, що Україна підтримує народ Білорусі й нам дуже важливо, щоб білоруси після подій літа та осені минулого року приїхали в Україну, щоб вони відчували себе в безпеці”, – заявив він.

Никифоров також запевнив, якщо виявиться, що смерть Шишова була спланованою спецслужбами, реакція Зеленського не забариться.

Як писала “Новинарня“, глава “Білоруського дому в Україні”, 26-річний громадянин РБ Віталій Шишов зник у Києві вранці 2 серпня – вийшов на пробіжку і не повернувся.
3 серпня його знайшли повішеним у столичному парку в районі, де він мешкав.
Того ж дня журналісти Bellingcat заявили, що розслідуватимуть обставини смерті Шишова.

Читайте також:
Під Мінськом будують імовірний табір для політв’язнів, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна