У Києві знайшли повішеним зниклого главу “Білоруського дому” Віталія Шишова

 

У Києві в парку знайшли повішеним громадянина Білорусі Віталія Шишова, що зник у понеділок, 2 серпня.

Про це інформує пресслужба Національної поліції.

“Громадянина Білорусі Віталія Шишова, який зник вчора у Києві, знайшли повішеним сьогодні в одному з київських парків, неподалік від місця його проживання”, – ідеться в повідомленні.

Поліція розпочала кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) і буде перевіряти всі версії, зокрема версію вбивства, замасковану під суїцид.

Правоохоронці зазначають, що повна картина подій буде встановлена після допиту свідків, аналізу відеозаписів з камер системи “Безпечне місто”, проведення експертиз і слідчих експериментів.

Мобільний телефон і особисті речі Шишова вилучені з місця події.

Поліція звертається до всіх, хто знав Шишова, з проханням надати інформацію про останні тижні його життя, його психоемоційний стан, можливі погрози тощо.

Нагадаємо, 2 серпня зранку глава “Білоруського дому в Україні” Віталій Шишов вийшов на пробіжку і не повернувся. Коли чоловік перестав виходити на зв’язок, його подруга звернулась на 102.

Читайте також:
Польща видала гуманітарну візу білоруській спортсменці Тімановській

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна