Працівника УДО, підозрюваного у побитті танцюриста балету DOROFEEVA, звільнили з роботи

 

В Управлінні державної охорони повідомили про звільнення свого співробітника Євгена Безпалого, якого підозрюють у побитті танцюриста шоу-балету співачки Наді Дорофєєвої Євгена Гончаренка.

Про це в середу, 4 серпня, інформує пресслужба УДО.

“Сьогодні в Управлінні державної охорони України було проведено службову нараду з приводу дій військовослужбовця, підозрюваного у побитті танцівника шоу-балету DOROFEEVA, за результатами якої ухвалене рішення щодо звільнення його з лав Управління державної охорони України”, – ідеться у повідомленні.

В УДО заявляють, що засуджують подібні прояви агресії, вважають неприпустимим скоєння таких ганебних вчинків.

Принципова позиція керівництва Управління полягає в тому, що військовослужбовці, які порушують принципи моралі розвинутого суспільства, не повинні нести службу у його складі.

Напередодні за клопотанням прокурорів Голосіївський райсуд Києва обрав уже відстороненому працівнику УДО Безпалому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Нагадаємо, 22-річного танцюриста шоу-балету DOROFEEVA Євгена Гончаренка побили вранці 1 серпня. Хлопець з друзями саме виходив зі столичного клубу Lift. Він отримав черепно-мозкову травму і крововилив у мозок. Медики зробили хлопцеві трепанацію черепа і ввели пацієнта в медикаментозну кому.

Як відомо, УДО підпорядковане президенту України та підконтрольне Верховній Раді України.

Читайте також:
Через висловлювання про мовний закон Банкова виключила гурт Green Grey з концертної програми до Дня Незалежності

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна