Співробітнику УДО, що побив танцюриста шоу-балету DOROFEEVA, повідомили про підозру

 

Слідчі територіального управління ДБР Києва повідомили про підозру співробітникові Управління державної охорони України, який напередодні жорстоко побив танцюриста шоу-балету попвиконавиці, спричинивши йому тяжку закриту черепно-мозкову травму та інші супутні ушкодження.

Про це в понеділок, 2 серпня, інформує пресслужба ДБР.

“Співробітника УДО затримано в порядку ст. 208 КПК України. Його підозрюють в умисному тяжкому тілесному ушкодженні (ч. 1 ст. 121 КК України). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що 1 серпня працівник УДО, проходячи повз будинок танцюриста, спочатку штовхнув його, а згодом жорстоко побив.

За інформацією ДБР, нападник сильно вдарив юнака в обличчя, спричинивши йому тяжку закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, лінійний перелом скроневої кістки і інші ушкодження

Наразі у межах досудового розслідування допитані свідки кримінального правопорушення, проведені впізнання осіб, отримані відеозаписи з камер відеоспостереження та мобільних телефонів свідків та інші слідчі дії, додали в ДБР.

Танцюриста шоу-балету DOROFEEVA Євгена Гончаренка побили в ніч на 1 серпня. Співачка Надя Дорофєєва написала в інстаграмі, що хлопець з друзями виходив зі столичного нічного клубу Lift, коли на нього напали.

Він отримав черепно-мозкову травму і крововилив у мозок. Медики зробили хлопцеві трепанацію черепа і ввели пацієнта в медикаментозну кому.

В Управлінні державної охорони визнали, що чинний співробітник УДО Євген Безпалий побив танцюриста шоу-балету співачки Наді Дорофєєвої.

За цим фактом в УДО призначили службове розслідування, а свого працівника – відсторонили від служби.

Читайте також:
Через висловлювання про мовний закон Банкова виключила гурт Green Grey з концертної програми до Дня Незалежності

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна