Російські окупанти на Донбасі розпочали командно-штабні навчання із залученням військ, – розвідка

 

Російські окупати з 2 серпня розпочали проведення командно-штабних навчань із залученням військ відповідно до плану бойової підготовки з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК на літній період.

Як інформує пресслужба Головного управління розвідки Міноборони України, командування ЗС РФ продовжує утримувати оперативне угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях у готовності до застосування.

“Так, у рамках навчань передбачається призов військовозобов’язаних запасу та формування військових частин мобілізаційного резерву оперативного угруповання російських окупаційних військ. З цією метою противник здійснює розгортання допоміжних пунктів управління та відновлення об’єктів пунктів прийому особового складу”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за даними ГУР МОУ, зараз основні зусилля російських російсько-окупаційних військ на Донбасі спрямовані на облаштовування додаткових вогневих позицій, відновлення наявних та встановленні нових мінно-вибухових загороджень, зокрема з використанням протипіхотних мін і саморобних вибухових пристроїв.

Читайте також:
Мешканці ОРДЛО можуть стати “піддослідними кроликами” для випробування нової російської вакцини, – розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна