В Україні через негоду знеструмлено понад 500 населених пунктів, двоє людей загинули

 

У понеділок, 2 серпня, внаслідок ускладнення погодних умов знеструмлено 529 населених пунктів у семи областях. Під час буревію, що трапився напередодні ввечері, двоє людей загинули у Львові.

Про це інформує пресцентр Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Без світла лишились населені пункти на Львівщині – 298, Закарпатті – 90, Івано-Франківській області – 57, Тернопільській – 44, Чернівецькій – 16, Чернігівській – 14 та Житомирській – 10.

До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

Внаслідок ускладнення погодних умов загинуло двоє людей, пошкоджено покрівлі двох житлових будинків, повалено 42 дерева.

Ввечері 1 серпня у Львові під час буревію у Стрийському парку дерево впало на двох людей – хлопець і дівчина загинули на місці.

“Внаслідок падіння дерева зазнав несумісних з життям травм й загинув курсант Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Андрій Свояк. Хлопець проживав за межами навчального закладу й у вільний від служби та навчання час перебував на відпочинку у Стрийському парку разом із дівчиною, яка, на превеликий жаль, також загинула”, – повідомив у фейсбуці начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук.

Курсантові було 20 років, його подрузі – 18, зазначили в пресслужбі Львівської міської ради.

Читайте також:
У Львові під час півмарафону помер 23-річний бігун

У Львові сильна буря – повалені понад пів сотні дерев, затоплені вулиці. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна