У Львові сильна буря – повалені понад пів сотні дерев, затоплені вулиці. ФОТО, ВІДЕО

 

У Львові близько 16:00 у п’ятницю, 25 червня, пройшла сильна буря та злива, спричинивши повалення дерев, підтоплення дворів і масове знеструмлення споживачів.

Про це повідомляє “Укрінформ” із посиланням на пресслужбу ГУ ДСНС у Львівській області.

“Станом на 17:30 до рятувальників Львівщини надходить інформація про повалені дерева та підтоплені житлові будинки. Всюди, де потрібна допомога рятувальників, виїжджають підрозділи та надають допомогу. Наразі точна кількість повалених дерев і затоплених будівель встановлюється, адже кожну хвилин інформація змінюється”, – сказав речник ГУ ДСНС Львівщини Ігор Курус.

Львів дощ 25 червня 3 Львів дощ 25 червня 1 Львів дощ 25 червня 2 Львів дощ 25 червня 4 Львів дощ 25 червня 5 Львів дощ 25 червня 6 Львів дощ 25 червня 7
<
>
Фото: пресслужба ЛМР

У Львівській міській раді вже зібрали штаб щодо ліквідації наслідків негоди, а комунальні служби посилено  працюють на вулицях міста.

За даними міськради станом на 17:30 повідомляється про повалення 55 дерев, зафіксовано шість поривів мереж електротранспорту, впало п’ять опор “Львівобленерго”, підтоплення на вулицях міста вже сходять.

Читайте також:
Музей “Тюрма на Лонцького” у Львові зазнав значних збитків через пожежу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна