Остання доба липня на фронті: ворог чотири рази атакував біля Водяного, один воїн поранений

 

Протягом минулої доби, 31 липня, на фронті зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ, з них шість обстрілів.

Про це інформує пресцентр штабу Об’єднаних сил у ранковому зведенні.

Неподалік ВОДЯНОГО, що на ПРИАЗОВ’Ї, противник 4 рази обстрілював позиції наших воїнів – із мінометів 82-го калібру, автоматичних станкових і підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У напрямку населеного пункту ШУМИ російські найманці вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Біля НОВОЛУГАНСЬКОГО ворог відкривав вогонь із підствольних гранатометів.

Крім того, на ЛУГАНЩИНІ знову був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу “Орлан-10” із перетином лінії розмежування.

У результаті обстрілів один військовий зі складу Об’єднаних сил дістав осколкове поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан пораненого – середньої тяжкості.

“На обстріли російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь… Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм”, – йдеться у зведенні.

Станом на сьому годину ранку, з початку доби 1 серпня, зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню.
Біля міста АВДІЇВКА збройні формування Російської Федерації обстріляли українські позиції з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Бойових втрат серед військових Об’єднаних сил цього дня немає.

Читайте також:
Загиблі герої липня 2021: сім облич, сім історій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна