Зеленський нагородив 26 спецпризначенців орденами й медалями

доповнено

Президент Володимир Зеленський відзначив 26 військовослужбовців державними нагородами.

Як передає “Новинарня“, відповідний указ №324/2021 від 28 липня опублікований на сайті глави держави.

Зазначається, що нагороди присвоєні “за особисту мужність, виявлену під час бойових дій, зразкове виконання військового обов’язку та з нагоди Дня Сил спеціальних операцій Збройних сил України”.

Президент, зокрема, відзначив військовослужбовців орденами “За мужність” та медалями “За військову службу Україні”, “За бездоганну службу” і “Захиснику Вітчизни”.

29 липня відзначається День Сил спеціальних операцій Збройних сил України. Це офіційне військове свято започатковане указом президента 26 липня 2016 року.

Сили спеціальних операцій – окремий вид Збройних сил, який складається із добре навчених та мотивованих військових, здатних вести підривну діяльність в тилу ворога, організовувати партизанську боротьбу на окупованих територіях, звільняти важливих заручників або захоплювати ворогів.

Читайте також:
Зеленський на Житомирщині: Перевага ССО – в якості й високому рівні знань і навичок, помножених на патріотизм

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна