“Повернись живим” доставив під Крим техніку для розвідників, зв’язківців і ППО

 

Фонд допомоги армії “Повернись живим” забезпечив потужними комп’ютерами стратегічний підрозділ на Кримському напрямку.

Про це пресслужба фонду повідомила у понеділок, 19 липня.

“Минулого тижня ми передали у штаб Оперативно-тактичного угруповування “Крим” ноутбуки та монітори для їх поточної роботи та потужні комп’ютери, які забезпечать якісну та ефективну обробку даних розвідниками, підсилять спроможності підрозділів зв’язку та сил протиповітряної оборони, про успіхи яких у протидії ворогу ми розповімо у наступних публікаціях”, – йдеться в повідомленні.

У фонді підкреслили, що їхні співробітники готові й надалі допомагати військовим на “кримському нулі” і закликали небайдужих до підтримки.

“Якщо ви маєте хороший офісний ПК чи ноутбук (процесор Intel і5 або і7 з тактовою чистотою ядер 3.0 і вище, 4 GB DDR4 оперативної пам’яті, жорсткий диск SSD на 250gb і більше та інтернована відеокарта Intel HD Grapics) або пласкі монітори (різних діагоналей) і хочете передати їх на потреби українського війська – ми та воїни Збройних Сил будемо неймовірно вдячні. Комп’ютери чи монітори для наших захисників ви можете передати в офіс Фонду(м.Київ, вул. Богдана Хмельницького, 32, офіс 41) або надіслати їх нам «Новою Поштою» (відділення №250, м.Київ. Отримувач: МБФ «Повернись живим», +380673164049)”, – резюмували в “ПЖ”.

Читайте також:
“Вирішив допомогти, чим можу”: в офіс фонду “Повернись живим” невідомий приніс квадрокоптер

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна