До вечора суботи на фронті отримали поранення два українські воїни

 

З початку доби 17 липня з боку збройних формувань Російської Федерації на фронті зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню, з них шість – обстріли. Поранені два українські воїни.

Про це йдеться у зведенні пресцентру штабу Об’єднаних сил станом на 17:00.

Поблизу ЧЕРМАЛИКА противник обстріляв наші позиції зі стрілецької зброї. В районі ВОДЯНОГО, що на Приазов’ї, окупанти вели вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібрів. Біля ШИРОКИНОГО та ПАВЛОПОЛЯ російські найманці відкрили вогонь з мінометів 82-го калібру. В напрямку населеного пункту СТАРОГНАТІВКА збройні формування Російської Федерації застосували артилерію калібру 122 мм. У районі селища ПІСКИ ворог обстріляв позиції Збройних Сил України з ручних протитанкових і підствольних гранатометів.

“В результаті ворожих обстрілів двоє військових зі складу Об’єднаних сил отримали поранення. Захисники знаходяться у лікувальному закладі. Стан здоров’я одного пораненого – середньої тяжкості, іншого – задовільний”, – ідеться у зведенні.

Зазначається, що на обстріли противника наші підрозділи відкривали вогонь у відповідь.

Крім того, на півночі ЛУГАНЩИНИ зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу “Орлан-10”.

Про всі порушення з боку окупантів Українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ через встановлений координаційний механізм.

Читайте також:
П’ятниця на фронті минула в “тиші”, зате з початку суботи – п’ять обстрілів, один воїн поранений

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.