“Слуги народу” відмовилися підтримати запит до президента через матюки Арестовича в соцмережі

 

Народні депутати із фракції “Слуга народу” в абсолютній більшості відмовилися підтримувати запит до президента України, який стосувався хамської поведінки в соцмережах речника ТКГ, радника керівника офісу президента Олексія Арестовича.

Як передає “Новинарня“, на засіданні ВР у п’ятницю, 16 липня, під час поіменного голосування лише 118 нардепів підтримали запит групи народних депутатів (В’ятровича, Іонової та інших, всього 10) до президента Володимира Зеленського “щодо невідповідності займаним посадам речника делегації України для участі у Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на сході України та позаштатного радника Керівника Офісу Президента України з питань стратегічних комунікацій у сфері національної безпеки та оборони Арестовича О.М.”

Зокрема, із 244 нардепів монобільшості голоси “за” таке звернення дали тільки 27. При цьому 25 “слуг” принципово проголосували “проти” (Брагар, Дмитрук, Камельчук, Швець та ін.).

“За” голосували 17 депутатів з “ОПЗЖ”, 19 – із “ЄС”, 7 – із “Батьківщини”, 10 – із групи “За майбутнє”, 12 – із “Довіри”, 17 – із “Голосу” та 9 позафракційних.

Як відомо, речник ТКГ Олексій Арестович останнім часом повернувся до вже звичної для нього практики образ користувачів соцмереж, нецензурної лайки в коментарях тощо.

Зокрема, нова сварка стосувалася теми тренувань курсанток на підборах для участі в параді та висвітлення цього у ЗМІ.

“Х***сос безграмотний. Курсантки особисто висловили бажання йти на параді в парадній формі, яка автоматично передбачає підбори. Їм дали можливість обрати з двох видів взуття більш зручний, після одного експериментального проходження. Якщо кого “Гардіан” і образила, то перш за все дівчаток-курсанток самих. І ти туди ж, обс*с дешевий. Так що зверни свій “Гардіан” і запхни собі в ж*пу, у***бок…” – написав Арестович у коментарях. Також він закликав користувача прийти на Банкову для розмови.

Перед тим, у березні, Арестович на прохання написати пост українською мовою послав користувача “на х*й”.

Читайте також:
“Голос” ініціює відсторонення Арестовича з делегації УкрТКГ за матюки в коментарях

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна