Порошенко подав позов проти Зеленського і Bihus.Info, – адвокат

 

Голова партії “Європейська солідарність”, п’ятий президент України Петро Порошенко подав судовий позов проти чинного президента Володимира Зеленського і громадської організації “Том 14”.

Про це повідомив адвокат Порошенка Ігор Головань на своїй сторінці у фейсбуці.

“Ми подали до суду від імені Петра Порошенка позов до президента Зеленського і громадської організації «Том 14» з вимогою визнати протиправним приховування від суспільства «прослушок» і зобов’язати оприлюднити всі записи у первісному вигляді”, – написав він.

“Феєричне інтерв’ю Зеленського каналу 1+1 яскраво підтвердило очевидне припущення про причетність президентського офісу до відео Bihus.Info з так званими «плівками Медведчука».
Не залишило інтерв’ю сумнівів і стосовно того, що керована з президентського офісу і виконана Bihus.Info акція спрямована не проти Медведчука та його співрозмовників, а виключно проти основного політичного опонента Зеленського – Петра Порошенка”, – вважає захисник колишнього глави держави.

На переконання захисту Порошенка, тривалість записів значно перевищує 36 годин, як про це раніше заявляв журналіст Денис Бігус. Усі записи становлять значний суспільний інтерес, а тому мають бути оприлюднені, вважає адвокат.

Читайте також:
“Шістка, що плазує”: журналісти отримали десятки годин розмов Медведчука з росіянами і бойовиками в 2014 році. ВІДЕО

Прослушка Медведчука: у другій серії Бігус розповів,
як кум Путіна взяв під контроль “трубу” з Росії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна