У Росії пасажирський літак упав в море

 

У Росії, в Камчатському краї, зазнав катастрофи пасажирський літак Ан-26, на борту якого перебували 28 осіб. Перед посадкою в селищі Палана він упав у море.

Про це 6 липня повідомляють російські ЗМІ.

Літак Ан-26 1982 року випуску належить ВАТ “Камчатське авіаційне підприємство”. Він виконував рейс Петропавловськ-Камчатський – Палана і зник із радарів приблизно за 10 хвилин до посадки в селищі Палана (адміністративний центр Коряцького округу). Борт мав здійснити посадку о 05.50 за московським часом, але на зв’язок не вийшов.

За уточненими даними, на борту Ан-26 перебували 22 пасажири, у тому числі двоє дітей, та шість членів екіпажу.

Пасажири рейсу №251 – переважно жителі селища Палана, серед них голова селища Ольга Мохірєва, начальник мобілізаційного відділу адміністрації Палани Олександр Андрєйкін і його дружина Ольга – начальниця фінансового управління адміністрації.

За повідомленням РБК, триває пошуково-рятувальна операція.

Рятувальники встановили, що літак упав в Охотське море.

Гендиректор компанії “Камчатське авіаційне підприємство” Олексій Храбров заявив журналістам, що перед вильотом літак був технічно справний.

Читайте також:
Розслідування авіакатастрофи АН-26 під Чугуєвом завершене, – ОГП

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна