У небо над Кримом запустили кримськотатарський прапор і тисячі листівок

 

Активісти запустили в небо над Кримським півостровом кримськотатарський прапор, підписаний побажаннями від жителів різних міст України, а також – 9 000 листівок.

Прапор полетів з адмінкордону в напрямку Армянська 28 червня. Акція присвячена Дню кримськотатарського прапора, який святкували 26 червня, а також у рамках Всеукраїнської акції до 30-річчя відновлення діяльності Курултаю кримськотатарського народу, передає “Крим.Реалії”.

Першим прапор підписав національний лідер кримських татар Мустафа Джемілєв, потім свої побажання кримчанам залишили жителі Києва, Львова, Дніпра, а також – Вінниці.

Прапор кримськотатарського народу розміром 16 на 9 метрів пошили волонтери в Краматорську на Донеччині.

Організатори акції наголошували, що прапор запущений над анексованим Кримом “як нагадування про те, що кримчан не забули”.

Читайте також:
Під Радою підписали величезний прапор кримських татар, який запустять на півострів. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна