Україна вперше в історії вийшла в плей-оф чемпіонату Європи з футболу

 

Збірна України вперше в історії вийшла з групового етапу у плей-оф Чемпіонату Європи з футболу.

Як передає “Громадське” в середу, 23 червня, результати поєдинків в інших групах завершилися позитивно для нашої команди.

Вирішальними для проходу України у плей-оф Євро-2020 стали матчі у групі E.

Збірна Швеції обіграла збірну Польщі з рахунком 3:2. Так, шведи посіли перше місце у групі, а поляки — четверте.

Водночас команда Іспанії перемогла словаків (5:0). Це дозволило іспанцям посісти друге місце у групі, а Словаччина вийшла на третє.

До плей-оф допустять чотири з шести найкращих команд, які зайняли у своїх групах треті місця. Усі матчі вже відіграли у п’яти квартетах.

У результаті наша команда обійшла збірні Фінляндії та Словаччини — у них теж по три очки, як і в української збірної, але за додатковими показниками вони нам поступаються.

Гарантувати вихід до плей-оф збірна України могла ще вчора, 22 червня, якби Хорватія та Шотландія зіграли внічию. Проте поєдинок закінчився перемогою балканської команди.

Читайте також:
Депутат Держдуми вимагає заборонити фанам з України відвідувати матчі Євро-2020 через пісню “Путін х**ло”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна