Депутат Держдуми вимагає заборонити фанам з України відвідувати матчі Євро-2020 через пісню “Путін х**ло”. ВІДЕО

 

На бухарестському стадіоні “Арена Націонале” в четвер, 17 червня, під час матчу національних збірних України та Північної Македонії українські вболівальники на трибунах заспівали про президента держави-окупанта “Путін – х**ло”.

Це неабияк обурило депутата Державної думи Російської Федерації Дмитра Свіщова, передає “Футбол24”

“Керівництво УЄФА має на це реагувати. Це наш президент (російський лідер Володимир Путін, – “Н”). Знову їх хтось заводить, ніяк вони не можуть заспокоїтися. Заводять їх націоналістичні організації, які нічого спільного з футболом не мають. Замість того, щоби зосередитися на грі, вони займаються повною ахінеєю”, – сказав Свіщов так званим росЗМІ.

Він назвав поведінку українських вболівальників “спланованою провокацією проти Росії”.

“Це, однозначно, добре спланована провокація проти Росії. На неї необхідно жорстко відреагувати. УЄФА зобов’язаний заборонити вхід українським уболівальникам на наступні матчі Євро, оштрафувати УАФ, провести розслідування і покарати організаторів акції”, – вважає депутат Держдуми РФ, член комітету з фізичної культури, спорту, туризму й у справах молоді.

Відомий хіт фанатів харківського “Металіста” вже давно став невід’ємним супроводом поєдинків збірної України.

Нагадаємо, напередодні збірна України із рахунком 2:1 перемогла команду Північної Македонії у другому матчі на Євро-2020.
Українці, які були присутні на трибунах під час гри, вигукували гасла підтримки та співали пісні для підбадьорення команди та щоби надихнути її на перемогу.
Перед матчем українські фани співали також і “Червону руту”.

Читайте також:
Заховані “герої”: УЄФА та УАФ “досягли компромісу” щодо нової форми збірної України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна