Байден і Путін домовилися повернути послів до Вашингтона й Москви

доповнено

У середу, 16 червня, під час саміту президента США Джо Байдена і президента Російської Федерації Володимира Путіна домовилися про те, що держави повертають своїх послів до Вашингтона і Москви.

Як передає “Новинарня“, про це заявив російський лідер на прессконференції у Женеві.

Він також зазначив, що “сторони посилять діалог на дипломатичному рівні”.

“Що стосується повернення послів до місць своєї роботи до Москви, відповідно, американського посла, до Вашингтона – російського, ми домовилися про те, що це питання вирішене. Вони повертаються до місць своєї служби. Коли конкретно – це питання чисто технічного характеру”, – сказав Путін.

За його словами, також домовилися, що МЗС Росії та американський Держдеп почнуть консультації щодо всього комплексу взаємодії на дипломатичному треку.

Нагадаємо, саміт президента США Джо Байдена та президента Росії Володимира Путіна розпочався пообіді в середу, 16 червня, в Женеві на віллі Ла Гранж.
Захід запланували провести у трьох частинах: бесіда у вузькому складі, переговори в розширеному форматі, перерва. Згодом – спілкування з пресою.
Безпосередньої розмови Байдена з Путіним програмою не передбачено, але при бажанні двох лідерів вони можуть поговорити і тет-а-тет.

Читайте також:
Зеленський розповів про очікування від зустрічі Байдена і Путіна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.