Замість “Евакуації 200” рефрижератор для перевезення загиблих в ООС забрали львівські поліцейські, – документ

 

Батальйон патрульної служби поліції особливого призначення “Львів” ГУНП у Львівській області отримав рефрижератор Mercedes Vito.
“Переможеним” у суперництві за спеціальне авто виявився підрозділ ЦВС ЗСУ “Евакуація 200”.

Це випливає із відповіді Міністерства внутрішніх справ України на звернення начальника управління Цивільно-військового співробітництва Генерального штабу ЗС України полковника В’ячеслава Власенка.

“Зазначений транспортний засіб буде закріплено за працівниками батальйону патрульної служби поліції особливого призначення “Львів” ГУ НП у Львівській області, які виконують завдання в районі проведення ООС”, – йдеться у відповіді МВС.

“Автомобілі “Евакуації 200” далеко не нові та “викатали” вже не одну сотню тисяч кілометрів “ідеальними” дорогами України. Наші хлопці, розуміючи важливість обставин, завжди намагались в найкоротші терміни доставити додому труну з тілом загиблого героя, але часті поламки і відмови приладів в дорозі застарілої техніки цьому перешкоджають. Саме ці обставини спонукали нас звернутись до митної служби за допомогою у вирішення питання із забезпеченням спецавто”, – пояснив Власенко у своєму ФБ.

Читайте також:
Павло Нетьосов, “Евакуація 200”: Ми обмінювали наших воїнів у сепаратистів на пальне

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна