Засновник Amazon Джефф Безос полетить у космос

 

Американський підприємець та власник компанії Blue Origin Джефф Безос оголосив, що разом із братом візьме участь у першій пілотованій туристичній місії в космос 20 липня.

Про це Безос написав на своїй сторінці в інстаграмі в понеділок, 7 червня.

“З п’яти років я мріяв про польоти в космос. 20 липня я вирушу в цей шлях з моїм братом. Найбільша пригода з моїм найкращим другом”, – йдеться у дописі Безоса.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jeff Bezos (@jeffbezos)

Безос та його брат Марк полетять у космос разом із переможцем аукціону на перший пілотований політ космічного корабля New Shepard, пише TechCrunch.

Іншими пасажирами, ймовірно, стануть працівники компанії, однак одне місце буде виставлене на онлайн-аукціон. Будь-хто охочий зможе зробити ставку на сайті компанії.

Польоти New Shepard суборбітальні. Вони призначені для перевезення пасажирів по прямій вверх-вниз, що лише на короткий час перевищуватиме висоту в 100 км. Така висота називається лінією Кармана.

New Shepard розміром 18 м на 4 м запустять із пустелі Ван Горн у Техасі.

Пасажири New Shepard знаходитимуться в невагомості близько трьох хвилин, а також побачать темряву космосу і вигнуту перспективу Землі. В майбутньому квиток на ракету може коштувати від $200 тисяч.

Читайте також:
Найбагатшим бізнесменом в історії став Джефф Безос з Amazon

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна