Три повітряні командування ПС ЗСУ провели синхронні навчання з ППО

 

У Повітряних силах Збройних сил України успішно завершились тренування сил та засобів локальних угруповань протиповітряної оборони із прикриття військ та важливих державних об’єктів від ударів сучасних засобів повітряного нападу противника.

Про це повідомила пресслужба Командування ПС ЗСУ.

Зазначається, що маневри відбулися одразу в трьох повітряних  командуваннях Повітряних сил ЗС України із залученням бойової техніки зенітних ракетних, радіотехнічних підрозділів та авіації.

“Повітряні цілі для підрозділів ЗРВ імітували літаки тактичної авіації Повітряних Сил та дистанційно керовані літальні апарати”, – повідомили в пресцентрі КПС.

Окрім ППО Повітряних сил, в тренуванні взяли участь й підрозділи з протиповітряної оборони Сухопутних військ Збройних сил України.

Читайте також:
Українські війська під Кримом посилили ППО та розвідку, – Наєв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна