Таран переговорив з міністром оборони Естонії

 

СьМіністр оборони України Андрій Таран провів телефонну розмову з Міністром оборони Естонської Республіки Калле Лаанетом.

Про це у вівторок, 1 червня, повідомила пресслужба МОУ.

Зазначається, що під час розмови Андрій Таран поінформував естонського колегу про безпекову ситуацію навколо українських кордонів та перебіг останніх подій у цьому контексті.

“Він акцентував на необхідності продовження потужних стратегічних комунікацій на підтримку України шляхом підвищення обізнаності світового співтовариства щодо російської агресії проти нашої держави”, – йдеться в пресрелізі МОУ.

Таран, як зазначається, висловив вдячність за непохитну позицію Естонської Республіки щодо гарантування суверенітету та територіальної цілісності України, а також євроатлантичних прагнень нашої держави, і “наголосив на зацікавленості української сторони в політичній підтримці Естонією повноцінного членства України в НАТО та Європейському Союзі”.

Наприкінці розмови Міністр оборони України підкреслив, що з нетерпінням очікує на особисту зустріч з естонським колегою в Києві під час святкування 30-річчя Незалежності України.

Читайте також:
Литва надасть українській армії “додаткову допомогу”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна