На Одещині знайшли мертвим прикордонника

 

У п’ятницю, 28 травня, в селищі Тарутине Одеської області у відділі прикордонної служби виявили тіло військового-контрактника, що загинув внаслідок вогнепального поранення.

Про це повідомив керівник пресслужби Південного регіонального Управління ДПСУ Костянтин Кізім, передає “Укрінформ”.

“Сьогодні о 7:50 було знайдено мертвим військового-контрактника, що загинув на чергуванні внаслідок смертельного вогнепального поранення”, – зазначив Кізім.

За його словами, представники Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону з’ясовують причини та обставини смерті військовослужбовця, смерть якого настала, за попередніми даними, внаслідок пострілу з табельної зброї – пістолета.

У ДПСУ не виключають можливого самогубства військового, водночас не розкривають віку загиблого чи наявність передсмертної записки.

Це вже другий схожий випадок протягом тижня у військових частинах Південного регіонального управління ДПСУ.

24 травня так само на чергуванні внаслідок смертельного поранення з табельної зброї загинув 40-річний офіцер Одеського прикордонного загону ДПСУ.

Читайте також:
В Очакові знайшли мертвим військового, якого підозрювали в замаху на іншого армійця. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна