В Очакові знайшли мертвим військового, якого підозрювали в замаху на іншого армійця. ФОТО

 

Надвечір 1 травня в місті Очаків Миколаївської області на вулиці Кінбурська, в канаві поблизу сміттєзвалища, виявили труп чоловіка з тілесними ушкодженнями. На померлому був одяг захисного кольору, схожий на форменний.

Поліція встановила особу померлого. Ним виявився 26-річний місцевий військовослужбовець, якого підозрювали в замаху на вбивство іншого військового, що стався в Очакові 23 квітня.

Про це 2 травня повідомили в пресслужбі ГУ Нацполіції Миколаївщини.

“Експерт, оглянувши тіло, виявив ушкодження у вигляді порізів на руках та шиї. Попередня причина смерті – самогубство, остаточну встановить судово-медична експертиза”, – сказано в повідомленні.

З місця події поліцейські вилучили ніж, а також пістолет, які направили на дослідження.

Крім того, пресслужба ГУНП поширила фото записки, що була біля трупа. На ній – напис: “Кожному по заслугах його”. І з іншого боку – “50%”.

самогубство військового - Очаків_1 самогубство військового - Очаків_2 самогубство військового - Очаків_3
<
>

“За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України «умисне вбивство», як того вимагає процедура у подібних випадках. Процесуальне керівництво здійснює військова прокуратура. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини події”, – інформує відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Раніше обласна поліція повідомляла, що вранці 23 квітня в Очакові 23-річному військовому прострелили голову, коли він ішов на роботу. Трагедія сталася біля будинку потерпілого на вул. Бузька.

Військового з вогнепальним пораненням голови госпіталізували до лікарні, а стрільця розшукували.

Поліція поширювала фото підозрюваного. За сьогоднішнім повідомленням, це і є ймовірний самогубець:

Читайте також:
У Десні скоїв самогубство контрактник ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна