У Росії створили портрет Путіна з вирваних зубів та виставили на аукціон. ВІДЕО

 

Художниця з російської Уфи Євгенія Хайбулліна, почувши фразу Володимира Путіна про плани вибити зуби тим, хто з-за кордону зазіхне на російський Сибір, створила портрет президента з вирваних зубів.
Зараз вона виставила цю роботу на аукціон, а частину грошей планує віддати сибірським екологічним організаціям. Для картини знадобилося близько 500 зубів.

Фото портрета Путіна з зубів Євгенія виклала в своєму інстаграм-акаунті.

Мисткиня так підписала відеопроцес створення портрету:

“Путін пообіцяв вибити зуби тим, хто зазіхає на Сибір! Я підтримую його в цьому, і вирішила висловити свою підтримку портретом Президента з вибитих зубів потенційних ворогів Росії. Однак варто чесно сказати, що не тільки зовнішні вороги хочуть відкусити шматок від Росії, є купа внутрішніх ворогів: 1. олігархи, які нещадно збагачуються на національних багатствах Росії; 2. чиновники, які допомагають збагачуватися олігархам, вивозячи ліс з Сибіру, викачуючи нафту, забруднюючи річки і завдаючи непоправної шкоди природі; 3. представники правоохоронних органів, у яких знаходять квартири, забиті мільярдами. Саме вони становлять найбільшу реальну загрозу для майбутнього нашої Батьківщини!”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Евгения Хайбуллина художник (@evgenia_skovart)

“Я почула днями цю цитату президента і, звісно, як патріот країни підтримую в цьому Путіна. Але при цьому розумію, що Сибір, в тому числі, грабують свої ж чиновники. Ось тут, як ніколи, підходить старе російське прислів’я: бий своїх, щоб чужі боялися! На жаль, сьогодні ми більше боїмося не зовнішніх ворогів, а внутрішніх. Саме вони кусають Росію більше, ніж зовнішні. Зовсім недавно на півночі розлилася велика цистерна з нафтою чи мазутом, буквально вчора (24 травня – ред.) бачила в інтернеті нові кадри з новим забрудненням річки в Сибіру. Адже це теж можна називати зрадою і відкусуванням природи у Росії!”, – розповіла Євгенія Хайбулліна кореспонденту “Сибір.Реалії”.

Художниця також розповіла, де взяла зуби на картину.

“Зуби мені дістав власник уфимської стоматології Євген Новиковський, якому зараз я оформляю стіну в клініці. Я просто попросила багато зубів для картини, і він їх знайшов. Чудовий хлопець і фахівець, спасибі йому велике. На картину пішло близько 500 зубів і 5 годин часу. Дуже виявилося складно ними малювати. Наприклад, сміттям Моргенштерна я намалювала за годину”.

Читайте також:
Путін заявив, що всім охочим “відкусити щось” від Росії “виб’ють зуби”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна