Пєсков заявив, що очі президента Польщі оповила ненависть до Росії

 

Прессекретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков заявив, що ненависть оповила очі президента Республіки Польща Анджея Дуди, який назвав РФ “ненормальною державою”.

Про інформує ТАСС у четвер, 27 травня.

“Ми дуже погано ставимося до такої риторики. Вона нам не подобається, і ми її не приймаємо… Росія – це дружня країна, сильна, впевнена в собі і абсолютно самостійна. І володіючи цими якостями Росія шукає дружніх відносин, взаємовигідного співробітництва з усіма сусідами, в тому числі і з Польщею”, – сказав Пєсков.

“І ми шкодуємо, що ненависть до нашої країни оповила очі деяких польських політиків, в тому числі і у президента (Польщі Анджея Дуди, – “Н”), і не дає можливості їм проявляти політичну мудрість”, – додав речник Путіна.

Нагадаємо, під час виступу в Грузії президент Польщі Анджей Дуда заявив, що Росія не є нормальною країною, вона держава-агресор.

Читайте також:
Путін заявив, що всім охочим “відкусити щось” від Росії “виб’ють зуби”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна