У Кременчуці попрощалися із загиблим у лютому на Донбасі Миколою Лебідем

 

У Кременчуці на Полтавщині поховали Миколу Лебідя, тіло якого було виявлено після пожежі у бліндажі на Донеччині в лютому.

Про це повідомляє в середу, 26 травня, “Суспільне”.

Прощання з 22-річним воїном проходило біля будинку, де він виріс. Там зібралися рідні бійця, побратими та друзі. Потім Миколу Лебідя поховали на Свіштовському кладовищі.

Лебідь загинув у лютому цього року під час пожежі в одному з бліндажів у селі Водяне на Донеччині.
Тоді, 22 лютого, під завалами спорудження виявили тіла двох бійців. Особи загиблих встановлювали за допомогою ДНК-експертизи.

У Збройних силах Микола служив за контрактом із 2018 року. Військовий із багатодітної родини – у нього залишилися батьки та десятеро братів і сестер.

Як повідомляв Укрінформ, пожежа в бліндажі одного з підрозділів 58-ї окремої мотопіхотної бригади сталася 20 лютого. За два дні на місці пожежі виявили тіла двох військових. Ще одного бійця з опіками доправили до лікарні, але врятувати не змогли.

Читайте також:
Внаслідок пожежі в бліндажі 58 омпбр загинули троє воїнів

Під час пожежі в бліндажі загинув солдат 58 омпбр Михайло Капран

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна