Під час пожежі в бліндажі загинув солдат 58 омпбр Михайло Капран

 

Під час пожежі в бліндажі загинув військовослужбовець 58-ї окремої мотопіхотної бригади ім. Івана Виговського солдат Михайло Капран. 

Про це у вівторок, 23 лютого, повідомив пресцентр оперативного командування “Північ”.

Зазначається, що близько 4 години ранку 20 лютого у бліндажі, де перебували військовослужбовці, виникла пожежа.

На жаль, врятувати з полум’я вдалося лише одного військовослужбовця – солдата Михайла Володимировича Капрана. Медичною службою його було евакуйовано до опікового центру, але він мав 90% опіків тіла і вчора, 22 лютого, від отриманих ран помер”, – йдеться в повідомленні.

У той же день, 22 лютого, під час завершення робіт з розбирання згарища, було виявлено тіла ще двох військовослужбовців, які, ймовірно, перебували в бліндажі під час пожежі. Ідентифікацію тіл буде проведено після ДНК-експертизи.

Солдат Михайло Вікторович Капран мав 34 роки. Служив на посаді навідника мотопіхотного відділення одного з підрозділів бригади.

На воїна вдома чекала дружина. Похорон Захисника України відбудеться об 11.00 завтра, 24 лютого, у м. Лебедин Сумської області – на батьківщині Героя.

За фактом трагедії проводиться перевірка військовою службою правопорядку ЗС України, подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Імена двох інших загиблих уточнюються, про їх поховання буде повідомлено додатково.

Читайте також:
Внаслідок пожежі в бліндажі 58 омпбр загинули троє воїнів. ДОПОВНЕНО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна