Внаслідок пожежі в бліндажі 58 омпбр загинули троє воїнів. ДОПОВНЕНО

доповнено

Унаслідок пожежі в бліндажі загинули троє військових 58-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ імені гетьмана Івана Виговського.

Як передає “Новинарня“, про це ввечері 22 лютого повідомила пресслужба підрозділу. При цьому пожежа сталася 20 лютого.

“…22 лютого, під час завершення робіт по розборці конструкції бліндажу після пожежі, що виникла близько 4-ї години ранку 20 лютого в одному із підрозділів бригади, виявлено тіла двох військовослужбовців, які ймовірно перебували в бліндажі під час пожежі.
Ідентифікацію тіл буде проведено після ДНК експертизи.
Третій військовослужбовець, який отримав 90% опіків тіла, був евакуйований до опікового центру, де, на жаль, сьогодні від отриманих травм помер“, – сказано в повідомленні.

За цим фактом проводиться перевірка військовою службою правопорядку ЗС України. Внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Командування конотопської бригади та весь особовий склад висловлюють щирі співчуття родині та близьким загиблих захисників України.

Головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак 22 лютого на брифінгу в Києві розповів: “Була пожежа у бліндажі, довго там жевріло і горіло. Ми почали вчора розкривати, не змогли, сьогодні розкривають”.

У ФБ-спільноті “АТО-Майдан-Кременчук” назвали ім’я одного з загиблих. Це 22-річний Микола Лебідь з Кременчука на Полтавщині.

Зазначається, що трагедія сталася неподалік Донецького аеропорту, позиція Муравейник.

Нагадаємо, досі з початку лютого внаслідок бойових дій на Донбасі загинули дев’ять українських воїнів.

Читайте також:
Під Авдіївкою від ворожого обстрілу з РПГ загинув старший солдат Сергій Петраускас із 72 омбр

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна