На базі 36-ї бригади морської піхоти запрацював клуб сержантів. Відвідати зможуть не всі

 

В Миколаєві на базі 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського запрацював клуб сержантів.

Про це повідомили в пресслужбі Командування морської піхоти.

Зазначається, що заклад відкрили в межах реалізації концепції розвитку сержантського та старшинського складу Збройних сил України.

“Головна ідея такого закладу полягає у тому, що сержанти та старшини мали місце де б вони могли проводити заходи пов’язані зі службовою діяльністю, вирішувати різні питання у неформальній обстановці та й просто відпочити”, – йдеться в повідомленні.

Не всі зможуть відвідувати сержантський клуб. До закладу відкритий вхід лише сержантам військової частини та командиру бригади. Решта ж військовослужбовців може прийти до клубу сержантів лише за їхнім запрошенням.

Клуб сержантів умовно можна поділити на дві частини:

  • робочу зону – клас для проведення занять, нарад, зборів тощо;
  • зону відпочинку.

Фото: пресцентр Командування морської піхоти

Клас обладнаний інтерактивною дошкою, проєктором. У кімнаті відпочинку навпаки можна із задоволенням провести час – є й телевізор, кавова машина, настільні ігри, вона обладнана комфортними меблями.
Тут сержанти спокійно можуть обговорити поточні справи та проблемні питання, які виникли під час роботи з особовим складом.

У відкритті клубу взяли участь командувач морської піхоти генерал-лейтенант Юрій Содоль, командир окремої бригади морської піхоти імені контра-адмірала Михайла Білинського полковник Андрій Гнатов, головний старшина командування морської піхоти прапорщик Сергій Комлик, головний старшина окремої бригади старший прапорщик Олександр Передері та головні сержанти підрозділів військової частини.

Фото: пресцентр Командування морської піхоти

Читайте також:
З 1 січня у ЗСУ стартує переатестація сержантів: як це працюватиме

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна